Ons restaurant

Het Tramstation vernieuwt elke 3 maanden de menukaart. Daarin vinden ook wisselende seizoensproducten een plaats, uiteraard steeds met visie en creativiteit bereid tot verrassende en zeer smaakvolle gerechten.

Of u nu komt voor een lunch of diner. Ons restaurant serveert u heerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance.
Wij werken met ruim 20 gedreven medewerkers die, samen met gastvrouw Petra en chefkok Gerard, u een aangenaam bezoek aan ons restaurant bezorgen. Van een gezellig, intiem feestje tot een flinke receptie, van een verjaardagspartij tot een uitbundige feestavond, bij Het Tramstation in Erp is het allemaal mogelijk.

Wij zijn vanaf dagelijks geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur.
Bekijk onze lunchkaart, dinerkaart of ons high-tea aanbod.

Tafel reserveren


Hotel Het Tramstation, Erp

Gastric bypass gerechten

De gastric bypass is een ingreep tegen overgewicht waarbij de maag van de patiënt wordt verkleind en het spijsverteringskanaal omgelegd. Het gevolg hiervan is dat de persoon in kwestie vele malen minder kan eten, zo weinig dat alleen een voorgerecht soms al te veel is.
Om deze reden zijn de 'gastric bypass gerechten' door Het Tramstation in het leven geroepen. Alle gerechten uit de kaart of een menu maar dan in veel kleinere porties. Hierdoor kan iedereen, zelfs met een maagverkleining, genieten van culinaire versnaperingen.

De reden dat het hier wordt geserveerd? Petra, mede-eigenaar, heeft zelf een dergelijke ingreep ondergaan en merkte hoe lastig het kan zijn om te dineren in een restaurant. Aangezien zij zeker niet de enige is met dit probleem, besloot haar man, die tevens Chefkok van het restaurant is, bypass porties te maken.
Mocht u hier gebruik van willen maken, meldt dit dan bij uw reservering.

Menu Op Maat
Wij serveren een menu 'Op Maat' voor € 15,00 (geen extra supplement mogelijk). Dit 4-gangen menu word i.o.v. met de gast samengesteld. Om alles naar uw wensen te laten verlopen vragen wij u om tijdig te reserveren zodat we over de juiste informatie beschikken. Uitsluitend voor gbp patienten.

 

 

 

Gelegen in het Brabantse Erp.

Hotel & Restaurant Het Tramstation is gevestigd in Erp. Erp is een dorpje in
Noordoost Brabant, nabij de plaatsen Veghel, Uden en Gemert,
en de steden 's-Hertogenbosch en Eindhoven.