Erp & omgeving

Hotel & Restaurant Het Tramstation is gevestigd in Erp. Erp is een dorpje in Noordoost Brabant, nabij de plaatsen Veghel, Uden en Gemert, en de steden ’s-Hertogenbosch en Eindhoven.

Noordoost Brabant is een geweldig gebied om te voet of op de fiets te verkennen. Het landschap is kleinschalig en wisselt voortdurend: bossen, akkers, heide, riviertjes en enkele zandverstuivingen. Op de fiets is het een plezierige sensatie: Na elke bocht ontvouwt zich een nieuw landschap! Samen met een aangenaam verblijf in Hotel Het Tramstation is het een garantie voor een heerlijk weekendje weg!

ErpRecreatie mogelijkheden zijn er volop. Natuurlijk hebben de nabijgelegen steden Eindhoven en ’s-Hertogenbosch veel te bieden. Nog dichterbij bieden Gemert en Heeswijk beide een mooi kasteel. Daarnaast is er in Heeswijk is een beeldentuin, heeft Gemert een vermaard Boerenbondmuseum en biedt Uden het Museum voor Religieuze kunst. Voor kinderen zijn er volop uitstapjes mogelijk naar de Aardbeienhof, Speel- en zwempark Hemelrijk, De Efteling en in ons eigen Erp het Maïsdoolhof.

Het Tramstation zelf is ook een bezichtiging waard!
Het pand is meer dan 220 jaar oud en heeft een rijke historie. Het deed ondermeer dienst als tramstationnetje aan de lijn s-Hertogenbosch-Helmond van 1883 tot 1937.Gelegen in het Brabantse Erp.

Hotel & Restaurant Het Tramstation is gevestigd in Erp. Erp is een dorpje in
Noordoost Brabant, nabij de plaatsen Veghel, Uden en Gemert,
en de steden 's-Hertogenbosch en Eindhoven.